kinderen en ouders die kanker hebben.

STICHTING VECHT TEGEN KANKER ORGANISEERT INZAMELINGSACTIES VOOR KANKERPATIËNTEN

Wij helpen kinderen en ouders die kanker hebben aan een behandeling in het buitenland.

Wij hebben 10 kinderen en ouders die kanker hebben geholpen. Sommige kinderen zijn schoon en andere krijgen nog een behandeling, maar er zijn ook kinderen en ouders overleden.

Maar we willen nog meer kinderen en ouders helpen.

Stichting Vecht Tegen Kanker zamelt oude inkt-cartridges, mobiele telefoons en lege statiegeldflessen in voor het goede doel. Iedereen kan dus meedoen!

Stichting Vecht Tegen Kanker is een stichting die zich in zet voor het goede doel door middel van een één hele grote inzamelingsactie!

De hele inzamelingsactie van Stichting Vecht Tegen Kanker richt zich op kinderen en ouders met kanker. Het geld dat we ophalen met de inzamelingsactie gaat naar kinderen en ouders met kanker die geen geld hebben voor behandeling in het buitenland. Jouw bijdrage gaat naar preventie/voorlichting en de ondersteuning van patiënten. Met elke euro die jij overmaakt of ophaalt met jouw actie draag je dus bij aan de ontwikkeling van betere behandelingen voor mensen met kanker. Vecht Tegen Kanker houdt zich aan de richtlijnen van het CBF. Jouw geld komt dus altijd goed terecht.

Help kankerpatiënten aan de beste behandeling met Stichting Vecht Tegen Kanker
Nederland is een modern en vooruitstrevend land, maar is en blijft erg klein. Sommige behandelingen tegen kanker zijn in Nederland dus niet mogelijk. Dit betekent dat kankerpatiënten (kinderen /ouders) geen andere keuze hebben dan naar het buitenland gaan voor behandeling. Het probleem is alleen dat niet alle zorgverzekeraars dit vergoeden.

Stichting Vecht Tegen Kanker zorgt er met de inzamelingsacties voor dat zoveel mogelijk kankerpatiënten toch in het buitenland behandeld kunnen worden!
Vecht Tegen Kanker wil geld ophalen voor behandelingen en voor onderzoek alvleesklierkanker /andere soorten kanker.

INZAMELEN OF DONEREN VOOR STICHTING VECHT TEGEN KANKER?

Dat kan op twee manieren: als bedrijf kan je sponsor worden en als kind kan je met je hele school meedoen! Alles dat je hoeft doen is contactformulier invullen Dan neemt Stichting Vecht Tegen Kanker zo snel mogelijk contact op voor meer informatie.

Wil je alleen een los bedrag doneren aan het goede doel waar Stichting Vecht Tegen Kanker zich voor inzet?

Dan kan dat op girorekening: NL10 INGB 0000 0023 62
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

STUUR ONS EEN EMAIL: vechttegenkanker@hotmail.com

www.vechttegenkanker.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *